A treia zi a Târgului de Carte Gaudeamus Litoral

Este a treia zi Târgului de Carte Gaudeamus Litoral de la Mamaia, iar lansările de carte sunt dublate de un program variat de evenimente culturale. Sunt prezente peste 30 de edituri şi mai mulţi scriitori şi-au lansat ieri volumele, după cum transmite colega noastră de la Radio România Constanţa, Liliana Moldoveanu:
Reporter: Au venit la Gaudeamus cu titluri noi, între care volumul de studii monografice „Reviste Dobrogene ale României Mari”, romane, foiletoane umoristice şi volume de poezie.
Steliana Bajdechi, moderatorul evenimentului: Prezenți încă de la prima ediție a Caravanei Litoral, membrii filialei Dobrogea a Uniunii Scriitorilor din România prețuiesc în mod deosebit acest proiect special al Radiodifuziunii Române, Importanța pe care o acordă este atât de mare, încât ei păstrează pentru acest eveniment apariții editoriale surpriză: sunt romane prezentate publicului pentru prima dată aici la târg.
Realizator: Astăzi, vizitatorii târgului se vor întâlni, de la ora 18:00, cu membrii Cenaclului literar „Mihail Sadoveanu” din Constanţa, iar de la ora 19:00, pe scenă vor urca Aurelian Temişan, Daniel Iordăchioaie pentru seara şlagărelor româneşti. Târgul este deschis în Piaţeta Perla din Mamaia până în 5 august, între orele 15:00 şi 23:00. Intrarea este liberă./eradu/avladucu

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 3 august