Caravana Gaudeamus Radio România ajunge la Braşov

Caravana Gaudeamus Radio România ajunge astăzi la Braşov. Ce au pregătit organizatorii pentru această ediţie, aflăm din materialul realizat de Răzvan Ţirea, de la Radio România Braşov FM.
Reporter: De astăzi şi până duminică, Piața Sfatului devine casa cărților. Începe cea de-a doua ediție a caravanei Gaudeamus Radio România, ediția Brașov 2019, ce vine în inima Transilvaniei cu cele mai proaspete apariții editoriale, dar și cu necesara carte școlară. Oferta este completată și de cele mai vândute titluri, cele mai îndrăgite cărți, jocuri educative și muzică. Pe toate le veți găsi la standurile celor peste 40 de participanți. Pentru vizitatori, organizatorii pun la dispoziție și aproape 50 de premii oferite în cadrul tombolei Gaudeamus, iar norocoșii pot pleca acasă cu tablete, echipamente și accesorii multimedia sau vouchere pentru cadouri. Caravana Gaudeamus Radio România continuă și misiunea de a duce cartea acolo unde ea ajunge mai greu, în bibliotecile rurale, grație campaniei „Cărțile se întorc acasă”.
Connie Chifor, coordonator Gaudeamus: Este un proiect prin intermediul căruia, cu prilejul târgurilor Gaudeamus, participanții și vizitatorii sunt invitați să doneze cărți, pe care noi mai departe le dăm celor care au mai mare nevoie de ele: biblioteci din mediul rural, biblioteci publice, de cele mai multe ori, care nu dispun de suficiente fonduri pentru achiziții.
Reporter: Târgul Gaudeamus Radio România Brașov este deschis până în 8 septembrie, între orele 10:00 și 21:00, iar intrarea este liberă./denisse

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI (4 septembrie)