În Dâmboviţa este în plină desfăşurare ancheta în cazul crimei asupra unei fetiţe de 11 ani

Realizator: În Dâmboviţa este în plină desfăşurare ancheta în cazul fetiţei de 11 ani dispărute vineri şi găsite decedată ieri, pe un câmp din judeţ. Aproape 200 de persoane – oameni a legii şi voluntari – au acţionat în weekend în cadrul căutărilor. Au fost folosite drone şi un elicopter.
Mihai Dincă, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa: Fetița apărea pentru ultima oară în jurul orei 17:15 pe o ultimă cameră de supraveghere aflată la aproximativ 300-350 m de locuinţă. La momentul sesizării organelor de urmărire penală, fetiţa nu mai era în viaţă. A fost ucisă la un interval de maxim 30-35 de minute de la momentul în care ea a fost răpită.
Realizator: Poliţiştii au anunţat aseară că au un suspect principal. Acesta este un cetăţean străin. La întrebarea jurnaliştilor, procurorul de caz nu a confirmat, dar nici nu a infirmat că ar fi vorba de un cetăţean olandez. Nu s-a precizat nici dacă suspectul mai este în ţară. Informaţiile legate de caz arată că principalul suspect ar fi folosit o maşină închiriată, care a fost descoperită de oamenii legii.
Ieri, fetiţa a fost găsită pe un câmp la ieşirea din localitatea Produleşti. Anchetatorii au spus că, la o primă examinare, s-au observat urme de violenţă pe trupul fetei./rpatulea/cvanatoru

 

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI (23 septembrie)