RADET execută lucrări de înlocuire a conductelor de termoficare

Bucureşti, 7 octombrie 2019 – RADET anunţă că au început lucrările de înlocuire conducte executate cu terți, în zona Unirii – str. Radu Vodă.

Totodată, începând cu data de 8 octombrie vor începe lucrările de modernizare a rețelei de termoficare și în zona străzii Danubiu din sectorul 3 al Capitalei. 

În paralel cu aceste lucrări se intervine deja în sectorul 1 zona Aviației – Pipera- Nicolae Caramfil, în zona Dorobanți – Iancu de Hunedoara și în zona Domenii – Ion Mihalache.

În următoarea perioadă vor mai începe lucrări în sectorul 2 zona Pantelimon – str. Hățișului, în sectorul 3 zona Sălăjan – strada Ștefan Constantin, zona Vitan – Bîrzești – str. Răcari, în sectorul 4 zona Piața Reșița, zona Berceni – str. Turnu Măgurele, în sectorul 5 în zona Cotroceni – str. Geniului și în sectorul 6 vor fi deschise șantiere în zona Militari pe străzile Apusului și Părăluțelor.

Reamintim că aceste intervenții fac parte din acordurile – cadru pentru lucrările de primă urgență de schimbare a 27 km de rețea în decurs de doi ani.

Un caracter de noutate este faptul că după o perioadă de nouă ani, RADET București execută lucrări cu societăți comerciale.

Lucrările se vor desfășura pe toată perioada sezonului de încălzire, fără a fi însă afectată furnizarea agentului termic către clienții RADET.