Colaborare exceptionala: Voltaj + Loredana = Dependenta mea

Cu doar cateva saptamani inainte de concertul aniversar de la Sala Polivalenta, Voltaj isi uneste fortele cu Loredana, un icon al muzicii romanesti, pentru o colaborare de exceptie si lanseaza „Dependenta mea”, o piesa plina de sensibilitate ce vorbeste despre o dragoste pasionala, mistuitoare.

„«Dependenta mea» este o declaratie de dragoste sincera si pasionala. Cand intalnesti persoana care te completeaza si alaturi de care te simti fericit in fiecare clipa, dezvolti involuntar o dependenta de care nu poti si nici nu vrei sa scapi. Suntem foarte bucurosi ca aceasta piesa a adus si o noua colaborare artistica pe care ne-o doream de mult timp, cu Loredana, pe care o indragim si o apreciem mult. Ceea ce a iesit ne place foarte mult si speram ca si publicul va intra in aceeasi stare de bine”, declara Calin Goia, solistul trupei Voltaj.

„Muzica creeaza dependenta. Ma bucur ca am colaborat cu Voltaj si ca putem sa impartasim o poveste despre iubire si ale ei taine. Lasati-va purtati de ea si iubiti neconditionat in continuare. Love, Loredana”, adauga artista.

Pe 27 noiembrie, trupa Voltaj sarbatoreste 20 de ani de hituri si concerte printr-un show la Sala Polivalenta, care face parte din turneul national „Ca la 20 de ani”. In plus, trupa lanseaza un nou album ce poarta numele spectacolului aniversar, „Ca la 20 de ani”. Pe noul material discografic se regasesc „100 de ani”, „Amprente”, „Cred ca-s hip” (feat. Noaptea Tarziu), „Nu doar de ziua mea”(alaturi de Andra), „Las tot”, cele mai recente piese ale trupei Voltaj, dar si alte cinci melodii noi.