Andreea Balan lanseaza „Suflete pereche”, feat. Cortes

Dupa ce au colaborat pentru hitul „Uita-ma”, single ce a cucerit publicul si a adunat aproape 50 de milioane de vizualizari pe YouTube, Andreea Balan si Cortes lanseaza continuarea acestui capitol: „Suflete pereche”. Daca „Uita-ma” este o piesa despre suferinta pe care doi indragostiti o simt atunci cand incheie o relatie, „Suflete pereche” dezvaluie momentul in care cei doi accepta sa mearga mai departe si sa isi gaseasca adevaratul suflet pereche, fiecare pe drumul sau.

„Am cantat si voi canta mereu despre ce simt, despre suferinta, iubire, cadere sau puterea de a merge mai departe. «Suflete pereche» este o piesa despre trecut, prezent si mai ales despre puterea de a accepta adevarul. Spune povestea mea, a lui Cortes, dar si a fiecaruia dintre noi, iar multi oameni se vor regasi in ea”, declara Andreea Balan.

„Ma bucur mult pentru noua colaborare cu Andreea, sunt convins ca piesa va fi cel putin la fel de bine primita ca «Uita-ma». Clipul a iesit exact asa cum ne doream: un clip artistic si foarte expresiv”, adauga Cortes.

Cunoscuta pentru show-urile sale inedite precum „Lectia de dans”, „Bunny Show” si „Fantezia Show”, Andreea Balan a lansat in urma cu cinci luni, odata cu aparitia single-ului „Paradis”, si show-ul „Paradis” – un concept inedit, magic, plin de culoare, emotii si iubire. Alaturi de band-ul sau, dansatoare si Petrisor, spectacolul sustinut de Andreea Balan transpune publicul intr-o lume plina de visare, cu majorete colorate, ingeri, iepurasi sexy si balerine gratioase. De-a lungul timpului, artista a lansat zeci de piese, printre care „Aparente”, “Evadez”, „Rece”, „Asa de frumos”, dar si „Inger Pazitor”, melodie ce dezvaluie povestea de dragoste a artistei si a lui George.