Accidente cu victime şi restricţii de circulaţie în ţară

Nodul rutier de la Holdea şi lotul 3 al autostrăzii A1 Lugoj – Deva, din judeţul Hunedoara, ar putea fi deschise circulaţiei la jumătatea lunii, după ce Compania de Drumuri a acordat constructorului două săptămâni pentru finalizarea lucrărilor de curăţenie generală. Totuşi, pe lotul de autostradă dintre Ilia şi Holdea se va circula cu restricţie de tonaj şi viteză maximă de 90 km/h. Despre cum se circulă la această oră pe şoselele principale din ţară aflăm acum de la reporterul nostru Alex Lanvuzov. Bună dimineaţa:
Reporter: Bună dimineața. Accident cu șase persoane rănite în Maramureș, pe DN 1C la intrarea în municipiul Baia Mare dinspre Dej. Două autoturisme au intrat în coliziune pe DN 1C, între Lăpușel și Baia Mare se circulă îngreunat.
Este coloană de autocamioane pe aproximativ 5 km la ieșirea din țară pe la Vama Nădlac 2. Poliția de Frontieră estimează un timp de așteptare de cinci – șase ore. Se întâmplă asta pentru că ieri au fost restricții extinse în Ungaria pentru o zi de sărbătoare, în plus, sunt controle amănunțite al autorităților de frontieră din Ungaria. La vămile Petea, Borş sau Vârșan nu sunt probleme deosebite de fluență. Atenție, la noapte, ora 23:00 ora României, vor fi din nou restricții în Ungaria.
Nu sunt programate lucrări cu restricţii importante pe autostrada A 1 Bucureşti- Piteşti. Dacă mergeți pe DN7 Valea Oltului, drumarii continuă plombările și astăzi, la ieșirea din Căciulata spre Brezoi, kilometrul 203, cu dirijare la paletă. Pe autostrada Soarelui, restricții parțiale pe trei tronsoane: între București și Fundulea, lângă Lehliu – kilometru 64 și pe aproximativ 10 kilometri între Drajna şi Fetești. Se trasează marcajele la Tomești, pe DN 28 în județul Iași, iar în județul Neamț sunt restricții pentru consolidări între Bicaz şi Poiana Largului, pe DN 15. La final vă reamintesc că Transfăgărășanul rămâne deschis și în acest weekend, însă tronsonul de altitudine dintre Piscu Negru, Bâlea Lac şi Bâlea Cascadă se închide de luni, 4 noiembrie./pvelisar

 

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI (2 noiembrie)