“Tricolorele” se obișnuiesc cu aerul din Tokyo

Campioanele europene vor să obțină anul viitor prima medalie olimpică din istoria tenisului de masă românesc.

Până la Jocurile Olimpice de la Tokyo, “tricolorele” sunt hotărâte să urce pe podium la Cupa Mondială, competiție ce va avea loc în capitala Japoniei, în perioada 6-10 noiembrie.

“Ne dorim foarte mult o medalie, toate suntem pregătite. Ar fi frumos să luam și o medalie aici și să terminăm anul foarte frumos, pentru că la toate categoriile au fost rezultate extraordinare. E bine că avem Cupa Mondială în Tokyo. O să ne obișnuim cu mesele pe care vom juca la Olimpiadă și vom juca împotriva acelorași adversare de la Olimpiadă, așa că trebuie să ne concentrăm să le prindem tactica pentru a reuși să aducem o medalie la Olimpiadă pentru Romania. E important să avem înainte de Olimpadă un concurs în Tokyo, să ne pregătim și să știm cum sare mingea” – Bernadette Szocs, campioană europeană tenis de masa.

Steaua, lider în Superligă

Înainte de deplasarea la Tokyo, Bernadette Szocs a reprezentat clubul Steaua în Superliga feminină pe echipe. CSA Steaua a încheiat turul campionatului național pe primul loc, fiind urmată de CSM Bistrița și CS Farul Constanța. În meciul pentru primul loc, CSA Steaua (Bernadette Szocs, Andreea Dragoman, Andrada Vincze) a învins CSM Bistrița (Tania Plăian, Andreea Clapa, Ioana Sîngeorzan) cu scorul de 3 la 2.

“A fost un nou început pentru mine, de mult timp nu am mai jucat în Superligă. Sunt fericită că am terminat pe primul loc și sperăm să terminăm și returul așa și, bineînțeles, să luam titlul de campioană. Sunt foarte mândră că pot să joc în echipa asta și să reprezint Steaua” – Bernadette Szocs, campioană europeană tenis de masa.