Ultima zi a Târgului de Turism al României, la Romexpo

Oferte de vacanță pentru toate sezoanele și reduceri de până la 50% sunt și astăzi la Romexpo, în Capitală, la cel mai mare târg de turism al României. Sunt 230 de firme din 16 țări. Se acceptă și voucherele de vacanță sau plata în rate lunare, cu carduri de credit.
Reporter: Nicoleta Turcu – Sunt reduceri considerabile pentru vacanțe, mai ales că în acest an se suprapun ofertele early booking cu cele de Black Friday. Spre exemplu, românii dornici de chilipiruri pot opta pentru vacanțe în insule grecești cu doar un euro cazarea. La polul opus, pentru cei cu bani mulți, firmele din domeniul propun excursii de mii de euro în Mexic, Brazilia sau Thailanda.
Cei care preferă să petreacă vacanța de vară pe litoralul românesc găsesc reduceri şi la pachetele turistice în hotelurile de la Marea Neagră. Bucureștiul devine și el o atracție turistică pentru români. Sunt oferte pentru city break ce includ vizite la centre wellness. Sunt și circuite în țară – pot fi vizitate cetăți din Transilvania, Maramureș sau Bucovina. Prețurile pornesc de la 387 de lei pentru o persoană.
Nici târgurile de Crăciun din orașele europene nu au fost neglijate. Cei mai mulți români au fost interesați de cele din Atena, Istanbul, Praga, Viena, Barcelona, Roma sau Lisabona. Se găsesc oferte și pentru Laponia, ţara lui Moș Crăciun. Costul unei astfel de excursii pentru patru nopți în Finlanda este de aproape 2.000 de euro.
Târgul de Turism al României își închide porțile astăzi la ora 16:00./cvanatoru

 

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI (17 noiembrie)