BE FM & Play the book! Evenimentele București FM la Gaudeamus Radio România

București FM respectă tradiţia şi continua si în acest an ”Campania 9 Scriitori din 9-a Generatie”, dar si seria evenimentelor cu care si-a obisnuit ascultatorii, prezenți în cadrul Târgului de Carte Gaudeamus Radio România.

Joi, 21 noiembrie, de la ora 15.00, Cristina Toma, realizatorul emisiunii ”Întâlniri capitale” vă invită la un dialog cu scriitorii Laura Gotz și Cosmin Perta.

Vineri 22 noiembrie, între orele 14.00 si 15.00, București FM organizează un concurs în trei runde pentru vizitatorii standului și oferă ca premii cărți de la editurile partenere si obiecte promoționale.

De la ora 16.00, București FM alături de editura Integral face oficiile și prezintă ”Scrisori și fotografii din Marele Război” de Alexander MacLennan (Răzvan Ursuleanu, realizatorul liniei zilnice ”În comunitate”) acum în ediție cvadrilingvă.

La ora 17.00, scriitoarea Laura Gotz își lansează, la standul București FM, volumul 3 din seria ”Armata Reginei”. Vrăjitoare și dragoni recrează atmosfera fantasy din trilogia cu același nume.

Sâmbătă, 23 noiembrie, de la ora 12.00, Mihaela Ioniță si Răzvan Ursuleanu sunt în direct pe 98,3 cu Doina Ruști într-o emisiune dedicată locurilor de poveste din București. În cadrul emisiunii vor fi desemnați prin tragere la sorți, cu ajutorul site-ului independent random.org, câștigătorii concursului ”Be FM & Play the book”.

De la 16,30 Bucuresti FM te așteaptă cu povestea Trupei VUNK. Cornel Ilie își lansează cartea ”DÉjÀ-VU 25 de ani de VUNK”, apărută la editura Curtea Veche Publishing.

Există cărți cu potential de hit care nu ajung la public! București FM ți le pune în playlist!

RADOR – 19 noiembrie