Circulația trenurilor urmare deranjamentului feroviar de la Bârzava

Urmare a deranjamentului de trafic înregistrat astăzi 19 noiembrie 2019 la intrare în stația Bârzava circulația următoarelor trenuri este modificată după cum urmează:

  • tren IR 74 Brașov – Budapesta Keleti se va anula pe distanța Bârzava – Arad, călătorii vor fi transbordați cu mijloace auto între stațiile Bârzava – Arad. În stația Arad se va forma un tren suplimentar care va circula pe distanța Arad – Budapesta Keleti.
  • tren IR 75 Budapesta Keleti – Brașov se va anula pe distanța Arad – Brașov, călătorii vor fi transbordați cu mijloace auto între stațiile Arad – Batuța H.m. Din stația Batuța H.m. se va forma un tren suplimentar care va circula între stațiile Batuța – Brașov în trasa trenului trenului IR 75.
  • trenul IR 1766 Timișoara Nord – Iași se va anula pe distanța  Arad – Simeria – Cluj Napoca. Trenul va circula pe rută deviată: Timișoara Nord – Arad – Oradea – Cluj Napoca – Suceava – Iași. 

Cauzele care au generat deranjamentul de trafic de la intrarea în stația Bârzava urmează să fie stabilite de către o comisie de cercetare care se află la fața locului.

Restituire contravaloare bilete, renunțare la călătorie

Pasagerii care au bilete/abonamente la trenurile afectate şi vor să renunţe la călătorie, vor primi, la cerere, contravaloarea pentru parcursul neefectuat, conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare. Mai multe detalii despre condiţiile de restituire a tarifelor de transport sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea Tarafic intern.

CFR Călători cere scuze călătorilor pentru disconfort şi îi asigură că toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au ca principal realizarea circulaţiei feroviare în condiţii de deplină siguranţă.

Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numerele de telefon din stațiile CFR (https://www.cfrcalatori.ro/informatii-telefonice/), 021/9521 (pentru traficul intern plecări/sosiri din București Nord) sau să se adreseze personalului nostru din stații.

De asemenea, pe site-ul companiei www.cfr.ro sunt funcționale și actualizate permanent camerele web http://www.cfr.ro/index.php/component/content/article/2-uncategorised/2273-camere-webb din gările București Nord, Timișoara, Craiova, Brașov, Iași și Constanța care indică ora de sosire/de plecare a trenurilor, precum și programul trenul meu http://www.cfr.ro/index.php/cauta-tren  care oferă informații în timp real cu privire la localizarea trenurilor înscrise în circulație.

RADOR (19 noiembrie)