3 Sud Est incheie anul „Epic” cu o noua piesa. Single-ul ce poarta si numele urmatorului album este compus de catre Laurentiu Duta si Viorel Sipos, iar de productie s-a ocupat Laurentiu Duta. „Epic” este o melodie despre cel mai puternic si frumos sentiment din lume: iubirea, care invinge indiferent de situatie.

„Anul 2019 a fost un an foarte bun, chiar #Epic, asa cum se numeste si cea mai noua piesa a noastra si nu puteam decat sa incheiem anul alaturi de voi. Impreuna suntem invingatori si vrem sa va multumim pentru ca datorita voua muzica noastra se aude si astazi in difuzoare”, declara Laurentiu Duta.

In urma cu doua luni, 3 Sud Est a marcat implinirea a 22 de ani de la infiintare cu un imn muzical despre cel mai important si mai de pret lucru: „Prietenia”.

La inceputul acestui an, trupa a lansat „Focul”, o poveste de dragoste sensibila spusa pe acorduri dulci de chitara. In mai 2018, 3 Sud Est a lansat „Dansam in ploaie”, o piesa fresh despre fericire si dragoste. La sfarsitul anului 2017, trupa a lansat „Stele”, hit ce a cucerit topurile muzicale radio si TV si a adunat peste 14 milioane de vizualizari pe YouTube. In vara aceluiasi an, trupa 3 Sud Est a lansat „Am dat tot”, o piesa romantica, inspirata de amintirile si povestile de dragoste traite de ei, iar in 2016 trupa a lansat single-ul de succes si clipul „Cine esti?”, o frumoasa piesa de dragoste ce a cucerit topurile muzicale TV si radio.

Tot in 2016, Laurentiu Duta, Viorel Sipos si Mihai Budeanu au lansat piesa „Adio”, iar in 2015 au colaborat cu Inna pentru hitul „Mai stai”, care a adunat peste 17 milioane de vizualizari pe YouTube. 3 Sud Est este una dintre cele mai de succes trupe de pe piata romaneasca, cei trei membri primind titlul de „Regii muzicii de dance“. Printre cele mai cunoscute melodii se numara „Ai plecat“, primul single al trupei care le-a definit caracteristicile muzicale si le-a adus succes, dar si „Amintirile“, cea mai indragita piesa a celor trei.

RADOR (29 noiembrie)