Bilete de tren ONLINE pe ruta Oravița – Anina și retur

Pentru călătoria de la ORAVIŢA la ANINA şi retur există posibilitatea de a cumpăra și ONLINE biletele de tren. De asemenea, biletele de tren pentru această rută, pot fi achiziţionate de la orice unitate de vânzare din țară, stație sau agenție de voiaj CFR, cu emitere electronică a legitimațiilor de călătorie.

Avantaje de călătorie:

·         Călătorii pot beneficia de ofertele comerciale și reducerile aferente (bilet dus-întors, minigrup 2-5, cartea VSD, reducerile la procurarea cu anticipaţie a legitimaţiilor de călătorie, reduceri pentru grupuri organizate de cel puţin 20 de persoane, etc.);

·         Se aplică reducerile și facilitățile acordate prin acte normative (elevi şi studenţi, pensionari, revoluţionari, veterani de război, persoane persecutate din motive politice şi etnice, persoane cu handicap,etc.).

·         Pentru grupurile organizate de cel puțin 30 persoane, călătoria poate fi planificată în avans, cu două luni înainte. Pentru grupuri de peste 45 de persoane reducerile pot ajunge la 35%, acest lucru fiind o bună oportunitate de vânzare pentru agențiile de turism.

·         Biletele pot fi cumpărate online. Rezervarea locului este obligatorie.

Oravița – Anina este cea mai veche și cea mai spectaculoasă cale ferată montană din sud-estul Europei, cu peisaje fabuloase, 14 tuneluri, 10 viaducte, tăieturile în munte reprezentând peste două treimi din întregul traseu, lung de 21 de kilometri.

Pe această rută circulă în fiecare zi o pereche de trenuri care are în componență două vagoane, astfel:

  • Regio 9695  Oravița (plecare 11.15) – Anina (sosire 13.11),
  • Regio 9694  Anina (plecare 14.40) – Oravița (sosire 16.37).