Serviciile de paşapoarte lucrează şi în weekend cu publicul

Serviciile pentru eliberarea pașapoartelor, cele pentru permise, precum și pentru eliberarea cazierului judiciar se redeschid astăzi, chiar dacă pentru bugetari este încă vacanță.

Ghişeele vor funcționa azi până la ora 16:00 și vor avea program cu publicul și în weekend. Cristina Vartolomei vine cu detalii.

Reporter: Angajații au renunțat la liberele primite de la guvern, ca să le poată veni în ajutor celor care pleacă, în această perioadă, în străinătate. Măsura îi vizează atât pe cei care şi-au programat vacanţe şi au nevoie de pașaport, cât și pe cei care lucrează în străinătate și au venit acasă de Crăciun și de revelion și vor să își înnoiască documentele.

O altă categorie de beneficiari sunt moldovenii care au cetățenie română și pentru care sărbătorile pe rit vechi abia încep săptămâna viitoare.

Serviciile de pașapoarte vor lucra și sâmbătă între orele 9:00 şi 15:00, dar și duminică între orele 9:00 și 13:00. După același program, vor fi deschise în aceste trei zile și serviciile de permise și înmatriculări, precum și ghișeele unde se eliberează cazierul judiciar./apuscasu/ovidiu

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 3 ianuarie