Delia își surprinde de fiecare dată fanii cu diversitatea pieselor pe care le lansează, atât ca sound, gen muzical, dar și ca tematică și videoclipuri.

Artista începe anul în forță cu ”Aruncă-mă”, o piesă rock, compusă de Delia și produsă de Alex Cotoi (cu care a colaborat pentru alte single-uri precum ”Rămâi”, ”Să-mi cânți”, ”Rămâi cu bine”, ”Acadele”, ”Da, mamă”), cu un videoclip alb-negru filmat și regizat de Bogdan Daragiu.
”Rock-ul nu este o alegere ușoară. Duă cum bine vedem, din mainstream a dispărut în totalitate. Pentru mine nu e o schimbare…stilistică. E doar o continuare firească a stării pe care o avem pe scenă ca band. Am imprimat o stare pe care o avem în live-uri de obicei. Acum exista și în această formă. #beloud”, a spus Delia.
Delia a lansat anul trecut ”Să-mi cânți”, o super piesă de dragoste, compusă de artistă cu The Motans și produsă de Alex Cotoi, aceeași echipă care a contribuit la single-ul anterior ”Rămâi”, o piesă care a fost imediat îndrăgită de public, intensă, cu un videoclip puternic și sensibil în același timp și care a ajuns la aproape 24 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Tot anul trecut, Delia a lansat și ”Vreau la țară”, „Dragoste cu dinți”, o piesă despre dragoste, emoție, pasiune, despre acea iubire care rămâne vie și după mulți ani.