Diana V, noua artistă Global Records, a lansat clipul piesei „Bad Girls Get Lonely Too!”

Diana V, artistă Global Records, a lansat clipul piesei „Bad Girls Get Lonely Too”, o melodie care vorbește despre încredere, cu un vibe puternic și o interpretarea plină de emoție, evidențiate de un vizual cinematic.
Regia clipului este semnată de Șerban Racovițeanu, DOP a fost Paul Tatcu, iar de producție s-a ocupat Loops Production. Diana V apare în acest clip în mai multe ipostaze, de la rochia de mireasă la blugi, arătându-și latura cameleonică. Povestea este plină de suspans, iar finalul imprevizibil.

Pentru această piesă, Diana a colaborat cu David Ciente pentru muzică, text și producție. David este producatorul albumului INNEI “Yo”, precum și a noii piese “Rare” interpretată de Selena Gomez. „Muzica reprezintă o extensie a ceea ce sunt! Este un alt mod de a exprima ce simt și a le oferi ceva oamenilor cu care să se poată identifica.”, a declarat Diana V.

Piesa „Bad Girls Get Lonely Too” a avut parte o ascensiune rapidă, fiind deja difuzată la radiourile comerciale din România, la doar o săptămână după lansare. „Cel mai important lucru pentru mine acum este să rămân focusată, să continui să învăț și să cresc!” a spus Diana V.