INDEX.HR: Dacia – ofertă specială la aniversarea de 15 ani pentru toate modelele, sunt accesibile și în Croația

Dacia este prezentă deja de 15 ani pe piața europeană, unde joacă un rol important, fiind unul dintre producătorii cu creștere explozivă. Marele succes al firmei românești aflate sub umbrela Renault-Nissan va marca cei 15 ani printr-o promoție Proud, care se va aplica modelelor Duster, Logan MCV Stepway, Sandero Stepway și Lodgy Stepway, în ediție limitată. Este vorba de modele în culoare Iron Blue, dar și în alte șase nuanțe cu simbolul ”15“ și „15 Years“. Pe lista echipării se află camera pentru marșarier, sistem climatronic, ecran touch de 7 inchi cu sistem de navigație și informații din trafic, sistem radio, mufă USB și Bluetooth. Interiorul are o țapițerie specială și detalii în culoarea albastră.
Exteriorul se face remarcat prin jantele de aluminiu, prin pragurile personalizate pentru această serie și prin detalii cum ar fi oglinzile retrovizoare în finisaj roșu strălucitor. Întreaga ofertă poate fi găsită pe pagina oficială a producătorului.
Reamintim că Dacia și-a început povestea europeană în anul 2004 cu modelul Logan. Astăzi, 15 ani mai târziu, având 564.854 de exemplare vândute, deține o cotă de 3,16% pe piața europeană. În Croația, Dacia a încheiat anul trecut pe locul al cincilea pe piața autoturismelor, cu un total de 3680 de bucăți vândute.

INDEX.HR (Croația) – 2 martie 2020

Traducerea: Ruxandra Lambru