Clasament al celor mai neinspirate cadouri oferite de 8 Martie

Experţii au enumerat cele mai neinspirate daruri oferite doamnelor cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii 8 martie. Un Top-8 al celor mai neinspirate cadouri oferite de 8 Martie a fost publicat de LugaNews.
Pe prima poziţie, în acest clasament se află bijuteriile, nu toate bijuteriile, ci doar cele ieftine, care sunt realizate pe bandă rulantă. Bijuteriile ieftine nu-l vor pune în lumină bună pe cel care le oferă. Mama, bunica, sora sau iubita ar putea fi alergice la bijuteriile din metale ieftine, excepţie fac cele din aur și din argint. Dacă decideți să oferiți un lanț, nişte cercei sau un inel, atunci o bună alternativă ar putea fi bijuteriile lucrate manual, cu condiția ca ele să fie într-adevăr hand made.
Pe locul doi, în acest clasament sunt tigăile, oalele sau alte vase de bucătărie. Un set de oale, o tigaie de teflon sau un set de cuțite vor fi un cadou bun doar pentru un mare fan al gătitului sau pentru un bucătar profesionist. Restul reprezentantelor sexului frumos s-ar putea simţi ofensate atunci când li se va oferi un astfel de cadou. Ca urmare, nu este indicat să faceţi o astfel de alegere, doamnele vor să se simtă regine, iar atunci când primesc un astfel de cadou este ca și cum ar fi trimise să stea la cratiţe.
Pe locul trei se situează lenjeria intimă. Atunci când bărbatul oferă un cadou prea intim îl va compromite dacă el nu cunoaşte exact preferințele doamnei sau dacă nu ghicește dimensiunea exactă şi dantela preferată. Urmează, în clasamentul celor mai neinspirate cadouri oferite de 8 Martie, produsele de slăbit. În cazul în care îi oferi iubitei tale sau soţiei un abonament la sală sau un cântar sau produse de masaj, spa, produse de slăbit, ea se poate gândi că faceţi o aluzie la faptul că este prea grasă sau că are unele imprefecţiuni fizice.
Urmează dulciurile, care sunt atât de iubite de mulţi dintre noi. În primul rând, dacă aveți de gând să vă limitați doar la o cutie de Raffaello sau Ferrero Rocher sau orice alte dulciuri scumpe, nu este indicat. Astfel de dulciuri nu au statutul unui cadou complex, ci merg mai degrabă ca o completare la un cadou. În al doilea rând, chiar din primele zile ale lunii martie, multe dintre doamne încep să se gândească la sezonul de vară, plajă, vacanţe, la modul în care își pot modela corpul ca să arate într-o formă perfectă, după o iarnă lungă. Dulciurile, în acest caz, reprezintă un adevărat obstacol.
Urmează aşa-numitele cadouri „colectori de praf”, cadouri inutile, fiind vorba despre tot felul de suveniruri, bibelouri de porţelan, figurine, jucării de pluş și altele. Ca și în cazul vaselor de bucătărie și a tigăilor, este indicat să oferi suveniruri unei femei de 8 martie doar dacă ea are un astfel de hobby, doar dacă ea, de exemplu, colecționează urși de pluş sau bibelouri de porţelan. În caz contrar, nu merită să faceţi astfel de cadouri. Un astfel de cadou nu-i va aduce nicio bucurie, ci dimpotrivă…
În plus, este posibil să nu se potrivească deloc cu interiorul casei şi posesoarea lui va trebui să-şi facă griji de genul unde să-l pună sau unde să-l ascundă.
„Urmează roboţii de bucătărie, mixerele, cuptorul cu microunde, care sunt cu adevărat utile, dar Ziua Femeii nu este sărbătoarea potrivită pentru un astfel de cadou, care să poată cu adevărat să inspire o doamnă. Este dificil să te simți ca o regină, atunci când ţii în mână un aspirator minunat şi nou.
Urmează produsele cosmetice: nici să nu vă gândiţi să oferiţi în dar produse cosmetice char dacă v-aţi gândit la o cremă extrem de scumpă anti-îmbătrânire sau la o cremă pentru un ten cu probeleme. Ca şi în cazul produselor de slăbit, sunt „genul de cadouri-aluzie”. Doamna îşi cunoaşte foarte bine defectele, fără să se facă unele aluzii, nu este nici momentul potrivit şi nici nu este cazul să-i reamintiţi acest lucru de 8 martie. În plus, se poate întâmpla ca darul tău, fie că este vorba despre o mască de față sau o super-cremă pentru ochi, pur și simplu să nu se potrivească tipului ei de piele.(www.rosbalt.ru – 6 martie)/vdraguta

 

RADOR (6 martie)