Unde e mai bine ca acasă?

E timpul sa transformăm distanţa socială in apropiere de cei dragi, de familie, de cei care dau sens existenţei noastre. Antena Satelor scoate la lumină zestrea sonoră a Radioului şi iţi oferă şi mai multe motive să stai acasă. În fiecare zi de la orele 9:00, 15:00 şi 19:00 îţi aducem emisiuni de colecţie din Fonoteca de Aur a folclorului românesc, cu solişti de legendă şi cântece memorabile. E muzica sufletului tău, sunt cântecele care te-au însoţit din copilărie până acum la toate întâmplările fericite din viaţa ta. E timpul să te bucuri din nou de melodiile acelea pline de parfumul altor timpuri, care fac prezentul ceva mai plin de culoare.

Vă e dor de teatru? Ştim, s-au închis toate, dar asta nu înseamnă că trebuie să ne lipsim de această bucurie fără egal. Seară de seară, de la ora 20:10, la Antena Satelor bate gongul, începe spectacolul. Eşti invitatul nostru de onoare. Scoatem la lumină piese de teatru antologice, cu actorii generaţiei de aur a dramaturgiei româneşti. Le redescoperi vocile inconfundabile, iar cu ochii minţii şi ai sufletului pătrunzi din nou în lumea unică a teatrului radiofonic. Ce e mai bun… ţi-am pus deoparte.

La Antena Satelor, de dimineaţa până seara suntem, mai mult ca niciodată, noi între ai noştri! La urma urmei, unde e mai bine ca acasă?

Serviciul  Comunicare  şi  Relaţii  Publice