Tenorul Placido Domingo a rezultat pozitiv la COVID-19

Maestrul Placido Domingo a fost depistat pozitiv pentru coronavirus. Tenorul și dirijorul spaniol, care a împlinit 79 de ani pe 21 ianuarie, a anunțat acest lucru în urmă cu câteva ore prin intermediul reţelor sale de socializare.
Continuă, aşadar, annus horribilis al popularului artist spaniol, cunoscut și apreciat în întreaga lume, care în ultimele luni a fost acuzat de violență sexuală împotriva a peste cincizeci de femei.
În ultimele ore, Placido Domingo a publicat un comunicat pe profilul său de Facebook în care anunța că a contractat coronavirusul: „Cred că este datoria mea morală să anunț că am rezultat pozitiv la testarea pentru Covid-19, virusul Corona. Eu și familia mea suntem cu toții auto-izolați şi vom rămâne atât timp cât va fi considerat necesar din punct de vedere medical „. Maestrul și-a liniștit susținătorii, cărora le-a spus că are o stare de sănătate bună, ca și familia sa, dar că s-a preocupat după apariția unor simptome atribuibile coronavirusului: „Am avut simptome de febră și tuse, așa că am decis să fac testul, iar rezultatul a fost pozitiv”.

IL GIORNALE

Traducerea Cătălina Păunel/cpaunel