Aleksandr Jarov a fost numit în fruntea holdingului Gazprom-Media

Fostul șef al Roskomnadzor, autoritatea rusă de reglementare în domeniul telecomunicaţiilor, Aleksandr Jarov, a fost numit în funcţia de CEO al holdingului Gazprom-Media, anunţă serviciul de presă al holdingului, citat de Agenţia de presă RIA NOVOSTI.
Consiliul de administrație al Gazprom-Media Holding AO l-a desemnat pe Aleksandr Jarov în funcția de director general, începând din 24 martie 2020, pentru o perioadă de trei ani„, se arată în comunicat.
Jarov le-a mulțumit acționarilor pentru încrederea acordată și şi-a declarat disponibilitatea de a-şi folosi toate cunoștințele și experiența sa în beneficiul companiei. „Vă pot asigura că voi respecta întotdeauna principiile respectului reciproc și voi da dovadă de transparenţă în conducerea holdingului și a structurilor sale„, a spus el.
La 23 martie, premierul rus, Mihail Mişustin, l-a eliberat pe Jarov din funcţia de șef al Roskomnadzor, autoritatea rusă de reglementare în domeniul telecomunicaţiilor. Jarov şi-a desfăşurat activitatea în această funcţie timp de opt ani. Potrivit acestuia, perioada în care şi-a desfăşurat activitatea în cadrul conducerii Roskomnadzor, autoritatea rusă de reglementare în domeniul telecomunicaţiilor, a reprezentat un segment important al vieții sale, pentru că în această perioadă instituţia s-a schimbat foarte mult./vdraguta/gioan

www.russian.rt.com – 24 martie