#NoiNuSuntemRoboti: What’s UP lansează „Roboți”, o piesă cu un mesaj puternic pentru umanitate

În aceste momente delicate, întreaga lume se confruntă cu o situație mai mare decât noi, care ne schimbă modul de a trăi. What’s UP trage un semnal de alarmă asupra crizei ce are loc la nivel mondial și lansează „Roboți”, o piesă cu un mesaj puternic despre solidaritate, dragoste, respect și evoluție: „Noi nu suntem roboți, dragostea-i pentru toți”.

„«Roboți» este o piesă foarte dragă sufletului meu, este un semnal de alarmă atât pentru mine, cât și pentru toți cei care o vor asculta. Visăm doar bani, faimă, like-uri… Într-un cuvânt: EGO. Ego-ul ne orbește gândirea și uităm să trăim prezentul, să ne bucurăm de prieteni, de familie, de viață. Sper ca această piesă să fie o alinare pentru sufletele celor care o vor asculta. Sper să treacă repede această pandemie, iar când viața va reveni la normal, să ne apreciem mai mult libertatea, prietenii, familia! Multă dragoste și sănătate tuturor! Să fii om nu costă nimic; dacă îți pasă, stai acasă, eu stau de două săptămâni deja”, declară What’s UP.

Compusă și produsă de către What’s UP împreună cu Lucian Nagy și Florin Boka, single-ul „Roboți” este un statement muzical în care reciprocitatatea și iubirea sunt subiectul principal pentru că în această perioadă legăturile dintre oameni sunt cele mai importante.

Cu un videoclip desprins din filmele SF, What’s UP călătorește în viitor, într-o lume în care tehnologia desparte, iar oamenii uită să fie oameni, să se iubească reciproc și să comunice.

What’s UP este unul dintre cei mai importanți artiști din România care a lansat de-a lungul timpului hituri care au cucerit topurile muzicale și au zeci de milioane de vizualizări pe YouTube. Cel mai de succes single al cântărețului este „La tine“, melodie ce are peste 36 de milioane de vizualizări pe YouTube. Artistul a colaborat de-a lungul timpului cu artiști precum Andra, JO, Ruby, Arando Marquez & MRB, Satra B.E.N.Z., Ioana Ignat, Kio, Shift, DJ Sava, AMNA și mulți alții.

https://youtu.be/zKfBgGO1dDMâ