Toate parcurile din București au fost închise

Toate parcurile din București au fost închise începând de astăzi de la prânz, iar persoanele surprinse în aceste zone riscă amenzi cuprinse între 100 și 5.000 de lei. Măsura a fost luată întrucât unii cetățeni ai capitalei nu au respectat interdicțiile de circulație impuse prin Ordonanța Militară nr. 3, a explicat viceprimarul Aurelian Bădulescu:
Aurelian Bădulescu: Această situație a fost generată de maniera inconștientă a unor cetățeni ai municipiului București care au nesocotit recomandările specialiștilor și autorităților, punând astfel viața în pericol și crescând riscul de contaminare al cetățenilor din oraș. Cetățenii să înțeleagă încă o dată că depinde totul de comportamentul nostru și de aceea recomandarea noastră este să fie respectată această interdicție. La toate intrările din parcurile de pe raza municipiului București există semnele vizibile ale acestei interdicții, precum și Hotărârea nr. 7 din data de 27 martie, care este opozabilă atât persoanelor juridice, dar și persoanelor fizice.
Realizator: Viceprimarul Aurelian Bădulescu a mai atras atenția că numărul de locuri pentru carantină din capitală ar trebui mărite, ceea ce implică însă și costuri semnificative./amirea/sdm2

RRA – 28 martie