Transport agabaritic pe ruta Borș – Calafat

În perioada 21.04.2020 – 30.04.2020, se va desfășura un transport cu depășiri pe traseul:

Borș PTF – (DN1) – Centura Oradea – (DN 79) – Arad (DN7 – A11 – A1 – A6) – Lugoj – ( Varianta de ocolire Lugoj) – DN6 – Caransebeș – ( Varianta de ocolire Caransebeș ) – DN6 – Orșova – DN6 – Drobeta Turnu Severin (Centura Drobeta Turnu Severin) – DN6 – Simian -DN 56A – Maglavit – Calafat PTF.

Vehiculul transportă un tramvai.

Lățimea maximă a vehiculului este 3,00 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm că în conformitate OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

Etapele de desfășurare ale transporturilor sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

Operatorul de transport a fost atenționat că are obligația informării administratorului drumului și mass-mediei cu privire la programul de transport.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Șituatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.

RADOR (21 aprilie)