„În curând, problema salariilor va fi o bombă socială în Italia”, declară senatorul Matteo Salvini

„Problema salariilor va fi în curând o bombă socială. Banii pentru șomaj nu au sosit și muncitorii sezonieri sunt excluși de la bonusuri. Este o problemă”, a declarat senatorul Ligii, Matteo Salvini, intervievat la Radio CRC.
„Este momentul să regândim regulile și apartenența la UE”, a spus Salvini, răspunzând la o întrebare despre Mecanismul European de Stabilitate (MES). Italia este un contributor net al Europei, a plătit 140 de miliarde de euro pentru a se înscrie în acest club”, spune liderul Ligii, arătând cu degetul spre „țările din nord, Olanda și Germania”.
„Sunt deja trei lideri mafioți eliberați din închisoare, listă pe care s-ar putea afla chiar și Raffaele Cutolo, fondatorul clanului Noua Camorra Organizată, căci avocatul său a spus între timp că îi cere eliberarea”. „Glumim? Și, apoi, ce este mai sigur decât izolarea? Decât închisoarea în regim de maximă siguranță?”, se întreabă liderul Ligii.
„Este nevoie de pace fiscală și de pace în construcții. Să eliminăm birocrația și constrângerile și să repornim”, a afirmat senatorul Ligii. „Directorul fiscului a spus că sunt 8,5 milioane de facturi fiscale gata să plece spre casele italienilor dacă statul nu intervine. Trebuie să le trimitem la gunoi”, a adăugat Salvini.

(http://www.rainews.it – 23 aprilie)/oavram/gioan