Sergio și Mona Moore lansează „So In Love”

Sergio și Mona Moore cântă împreună despre cel mai frumos sentiment și despre ce înseamnă de fapt să fii „So In Love”. Cu un sound EDM fresh și cu un clip parcă desprins din filmele romantice, „So In Love” este o piesă pentru cei care și-au deschis sufletul și au descoperit iubirea.

Scris și compus de către Laurențiu Duță și Sergio, alături de Nicolae și Dorina Pătrașcu, single-ul „So In Love” te duce cu gândul la cele mai frumoase clipe petrecute alături de cel iubit, iar protagoniștii sunt toți cei care recunosc că iubirea te face mai puternic, mai frumos și îți oferă cele mai frumoase amintiri.

Născut în Turda, Sergio (Buta Sergiu Călin) a descoperit de mic pasiunea pentru muzică. De aproape doi ani, artistul lucrează alături de Laurențiu Duță în studio, ca producător și compozitor. Sergio a colaborat cu DJi precum Pascal Junior, Stefan Gobano & Doreen, dar și cu Daniel Santoro sau Seacret.

Mona Moore (Ramona Manolache) este o nouă voce a muzicii românești. Născută în Brăila, Mona cântă de la 8 ani și a început să studieze muzica singură acasă, fără lecții de canto. De-a lungul timpului, artista a urcat pe scena mai multor evenimente din țară, a început colaborarea cu Laurențiu Duță și Sergio, iar recent a lansat primul său single, „Unbreak Me”.

http://catmusic.ro/