Concert special de 1 Mai în Italia, în versiune TV, cu Sting, Vasco Rossi și Gianna Nannini

Televiziunea italiană a organizat o ediție inedită a Concertului din 1 Mai, cu o serie de spectacole din multe locuri diferite (acoperișurile și piețele din Milano, Bologna și Florența), din casele artiștilor sau de pe scenele organizate pentru această ocazie, precum interiorul sălii Parco della Musica, din Roma. Piesele au fost prezentate de actrița Ambra Angiolini, căreia i s-a alăturat artistul Alex Britti la final, în legătură directă din Piața San Giovanni complet goală.

Printre invitați: Vasco Rossi, Gianna Nannini, Tosca, Francesco Gabbani, Stato Sociale, Irene Grandi, Alex Britti și Zucchero, care a glumit cu Ambra. Chiar și Sting, din studioul său londonez, a adresat un mesaj în italiană „tuturor muncitorilor din Italia”, pe care a dorit „să îi sărbătorească” cântând „Don’t stand so close to me”.

În cadrul evenimentului a avut loc și revenirea lui Bugo cu melodia de la Sanremo și cu un nou duet alături de Ermal Meta. Melodiile au fost publicate în timp real pe contul de Twitter care a difuzat concertul./oavram/schelaru

http://www.rainews.it – 2 mai