Social-democrații au propus un plan de relansare economică pe termen scurt și mediu

Social-democrații au propus ieri un plan de relansare economică pe termen scurt și mediu. Sunt 28 de măsuri, iar unele dintre acestea îi vizează pe agenții economici care-i reangajează pe cei care și-au pierdut locurile de muncă în timpul pandemiei, a precizat în liderul PSD, Marcel Ciolacu:
Marcel Ciolacu: Acordarea sumei de 2.250 de lei timp de trei luni pentru angajatori și a sumei de 1.000 de lei pentru fiecare persoană care revine la muncă, tot pe o perioadă de 3 luni. Acordarea acestui stimul de reinserție va fi condiționată de menținerea locului de muncă timp de cel puțin un an de zile de la data încetării subvenţiei. 2. PSD susține locurile de muncă prin suspendarea impozitului pe venit, a contribuțiilor și taxelor locale, până la sfârșitul anului, pentru companiile din sectorul turismului, transportului, HORECA, cosmetică, profesii liberale.
Realizator: La conferința de presă în care a fost prezentat acest plan, liderului PSD Marcel Ciolacu i s-a făcut rău. Spitalul Militar Central din București a anunțat, după ce au fost efectuate analize, că președintele Camerei Deputaților a avut o cădere bruscă de calciu și nu are COVID-19./amirea #HUN/sdm2

RRA – 11 mai