15 MAI – 5 ANI DE EXISTENȚĂ, CENTRUL RUS PENTRU ȘTIINȚĂ ȘI CULTURĂ, BUCUREȘTI, ROMÂNIA

CENTRUL RUS PENTRU ȘTIINȚĂ ȘI CULTURĂ are bucuria de a organiza în România cu ocazia aniversării a 5 ANI DE EXISTENȚĂ, un eveniment aniversar în premieră pentru Centrul nostru – LIVE PERFORMANCE DORWIN ROWAN.

Au trecut repede 5 ani în care ați fost alături de noi, cu expoziții de pictură, de fotografii, de icoane, de grafică, de email, conferințe, evenimente diplomatice, festivaluri de film, masterclassuri de muzică, masterclassuri și concursuri culinare, kinocluburi și cluburi de ceai, concerte, recitaluri de pian, evenimente caritabile, concursuri de umor, evenimente pentru copii, seri de poezie, piese de teatru, comemorări eroice, lansări de carte, o revistă lunară și sărbători naționale și tradiționale: Ziua Rusiei, Regimentul Nemuritor, Ziua Limbii Ruse, Ziua Familiei și a Fidelității, Maslenița, Anul Nou, Târgul de Crăciun, 22 iunie – Ziua Memoriei și Durerii, Ziua Diplomatului, Ziua Eroilor, Ziua Victoriei.

Cu ocazia Sărbătoririi a 5 ANI DE EXISTENȚĂ pe 15 Mai 2020, ne dorim să marcăm această dată în mod festiv dincolo de condiționările momentului și să ne întâlnim online.

Evenimentul din 15 Mai – 5 ANI DE EXISTENȚĂ A CENTRULUI RUS PENTRU ȘTIINȚĂ ȘI CULTURĂ din București este ocazia să fim din nou împreună, să ne reamintim toate momentele frumoase pe care le-am trăit, tot ce ne unește și ne inspiră: curaj, prietenie, credință, creativitate, bucurie, artă, iubire, onoare, speranță. Să ne bucurăm de lucrurile în care credem și de puterea de a construi împreună viitorul pe care ni-l dorim. La mulți ani, prieteni dragi!

Despre ARTVIVA. ArtViva are ca obiectiv promovarea și susținerea proiectelor culturale din domeniile audio-vizual și muzical, a tinerilor artiști care aduc abordări noi, originale și care își urmăresc continuu visele și explorează posibilitățile de a le împlini la valoarea lor adevărată, fără compromisuri, și la standardele cele mai înalte ale domeniului și timpului. Din 2015, Artviva este co-organizator al Zilelor Culturii Ruse, al Festivalurilor de Film Rus, Festivalul Internațional de Film Aripi, Festivalul de Film Puterea Memoriei, al edițiilor Colecția de Aur Mosfilm pe DVD și susține cu pasiune proiectele culturale inițiate și organizate de Centrul Rus.

Despre DORWIN ROWAN. Dorwin Rowan este un producător de muzică român și DJ, cu experiență completată de studii în Olanda, care de 2 ani conduce un proiect de radio We Are Infinite Radio și un label de muzică We Are Infinite Music. Oferă consultanță pe teme de dezvoltare în domeniul producției muzicale și de promovare prin mediile actuale în continuă dinamică și lucrează ca producător pentru o serie de autori talentați.

Vă așteptăm online, 15 mai 2020, de la ora 17:00. Ne dorim să luați parte la proiectul nostru distribuind platforma evenimentului și contribuind la promovarea lui către public.

Live stream: https://m.mixcloud.com/live/DorwinRowan
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCI8xhGf5oC4n-1ezPPngNpA

Natalia Mujennikova,
Director CENTRUL RUS DE ȘTIINȚĂ ȘI CULTURĂ
secretariatccr@mail.ru

Ruxandra Cernat,
Președinte ARTVIVA
info@artviva.ro

Pagina CENTRULUI RUS: https://www.facebook.com/CentrulrusdestiintasiculturaBucuresti/