Proprietarii de hoteluri de pe litoral se pregătesc deja pentru deschiderea sezonului estival

Proprietarii de hoteluri de pe litoral se pregătesc deja pentru deschiderea sezonului estival, preconizată la mijlocul lui iunie, însă se așteaptă ca deja începutul lunii să le aducă clienți. După cum i-a explicat reporterului nostru Florentina Varga directorul Organizației Patronale Constanța – Mamaia, Anca Nedea, rezervările s-au făcut mai ales în stațiunile consacrate, Mamaia, Eforie Nord și Vama Veche.

Anca Nedea: Noi am am preconizat, pe baza rezervărilor pe care le avem deja, rezervări care au început de anul trecut, din octombrie, măcar 20%, chiar 25, 30, am zis noi în varianta bună, dar minim 20% grad de ocupare să avem pe litoral, în primele două săptămâni din iunie. Nu s-a operat şi nu se ia în considerare operarea unor creșteri ale tarifelor față de cele care au fost înaintate la contracte, încă de la sfârșitul anului trecut. Din contră, se fac pachete speciale, cu oferte speciale.

Deci este un moment bun să se acceseze rezervări. Încercăm să presăm cât putem autoritățile, să iasă și cu regulile de distanțare socială pentru operarea plajelor şi bineînțeles inclusiv locuri de joacă exterioare pentru copii./lalexandrescu/gpodea

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 19 mai