PSD a anunţat că nu intenționează să depună o moțiune de cenzură în perioada stării de alertă

PSD a anunțat că nu intenționează să depună o moțiune de cenzură la adresa guvernului în perioada stării de alertă. Președintele interimar al Senatului, Robert Cazanciuc, a respins astfel criticile președintelui Iohannis, care a spus că PSD dorește să genereze o criză politică și că este prea ocupat să dea jos executivul. Robert Cazanciuc a lansat la rândul său critici la adresa șefului statului și a guvernului Orban, acuzând lipsa unor măsuri concrete de sprijinire a economiei:
Robert Cazanciuc: De două luni de zile, auzim de la Cotroceni şi de la Guvernul PNL: vom face, vom analiza, vor veni investiții, vom reporni. Ne-am săturat de sfaturi și de promisiuni. Vrem să vedem un plan de redresare a economiei românești.
A spus că PSD vrea să depună o moțiune de cenzură. Preşedintele PSD a spus că vom depune moţiune după ce pandemia va trece, iar PSD trebuie să depună o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Iohannis – Orban, pentru că acest guvern este incompetent, nu are niciun plan economic și face achiziții netransparente.
Realizator: PSD continuă în schimb să depună moțiuni simple la adresa mai multor membri ai guvernului. Ieri, un astfel de demers la vizat pe ministrul de interne, căruia i se reproșează modul în care a gestionat situația de criză sanitară. O moțiune simplă va fi depusă și la adresa ministrului educației – au mai anunțat social-democrații.#HUN/pvelisar

 

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI (20 mai)