O familie din Statele Unite a găsit un milion de dolari şi a predat aceşti bani poliţiei

La sfârşitul săptămânii trecute, o familie din statul american Virginia a găsit doi saci poştali care conțineau aproape 1 milion de dolari în numerar şi a predat aceşti bani poliției.

Emily Schantz a povestit la postul local de televiziune WTVR că plecase la plimbare cu familia, sâmbătă trecută, când o mașină din fața lor încerca să ocolească un obiect pe care nu l-a putut evita. Emily şi familia sa au oprit maşina pentru a aduna ce părea a fi la prima vedere un sac mare de gunoi şi au găsit o un al doilea sac într-un șanț. Abia la întoarcerea din excursie au descoperit conținutul celor două pungi rămase în spatele pick-up-ului: o multitudine de plicuri din plastic care conțineau bani lichizi.

Familia a predat tot ce a găsit la biroul şerifului din comitatul Carolina, la nord de capitala statului Virginia, Richmond. Poliția spune că nu știe cum au ajuns sacii în mijlocul drumului, dar crede că erau destinaţi unei bănci. Banii au fost livraţi Poştei americane, care se va asigura că de data aceasta vor ajunge la destinație./rcostea

www.lalibre.be – 22 mai