O cabină de sticlă pentru izolare socială: o soluţie pentru vacanţele post coronavirus

La Amsterdam au decis să le folosească ca separeuri pentru restaurante. În Islanda se doarme înauntru. Se pare că serele de sticlă vor salva prima vară post-coronavirus. Ideea elegantă a restaurantului olandez de a pune mesele sub cuburi mari din sticlă a fost apreciată în lumea întreagă. Camerele cu pereți de sticlă cu vederi spectaculoase asupra pământului de gheață și de foc existau deja, acum însă, par să fi devenit soluția problemei celor care caută izolare, fără a dori să renunțe la natură și peisaj.
Intriganta Panorama Glass este locul ideal pentru a admira răsăritul și apusul soarelui, cerul înstelat și luminile nordice. Glampingul este o opțiune mai mult decât valabilă pentru toți cei care doresc să se bucure de aerul liber, fără a sacrifica confortul. Și atunci când „campingul glam” se află într-o zonă izolată și găzduieşte puțini oaspeți, devine locul perfect pentru a petrece o vacanță în siguranță deplină.
«Cel mai important lucru este că oaspeții noștri pot trăi o experiență extraordinară, confortabilă și de neuitat, cu destul de multă intimitate în spectaculosul peisaj islandez». Iar acum, când a mai apărut și nevoia de distanțare socială, sunt soluţii aproape perfecte./cpaunel

www.lastampa.it

Traducerea Cătălina Păunel/cpaunel