Pâinea albă este inamicul unui ten sănătos

Sănătatea pielii depinde mult de o dietă echilibrată. Pâinea albă este nesănătoasă pentru ten, titrează publicaţia „Change”, cu referire la teoria Dr. Nigma Talib. După cum au demonstrat specialiştii în nutriţie, consumul de pâine din făină albă poate duce la apariţia așa-numitei „fețe de gluten”, când obrajii sunt roșii şi umflați, când apar pete pigmentare și acnee în zona bărbiei, iar faţa este foarte umflată. Dacă sunt observate astfel de simptome, ar trebui să renunţăm imediat la pâinea albă, precum și la produsele ce conțin gluten. Atunci când cumpărăm un produs, ar trebui să citim cu atenție compoziția şi ingredientele de pe eticheta produsului. De asemenea, este important să bem mai multă apă, să mâncăm mai multe legume, ne recomandă medicii. Nutriţioniştii explică că glutenul provoacă reacții inflamatorii în organism, ceea ce poate duce la apariţia edemului. De asemenea, glutenul afectează celulele responsabile de pigmentarea pielii. Glutenul, ca şi zahărul, distruge echilibrul hormonilor sexuali, ceea ce duce la apariţia acneii în zona bărbiei./vdraguta

www.rosbalt.ru – 29 mai