Noi numiri în Ministerul rus al Afacerilor Interne

Generalul Serghei Lebedev a fost numit şef al conducerii Departamentului de investigații al Ministerului rus al Afacerilor Interne. Preşedintele rus, Vladimir Putin, a semnat un decret prezidenţial prin care l-a numit pe generalul Serghei Lebedev în funcţia de șef al Departamentului de investigații al Ministerului rus de Interne, informează Agenţia de presă RIA NOVOSTI. Decretul prezidenţial a fost postat pe portalul de informații legislative.
General-maiorul de poliție Serghei N. Lebedev a fost numit în funcția de ministru adjunct de interne din Federația Rusă şi șef al Departamentului de investigații al Ministerului rus de Interne„, se precizează în document.
Potrivit decretului prezidenţial, Lebedev a primit gradul de general-maior. După cum precizează Agenţia de presă RIA NOVOSTI, fostul șef al departamentului, Aleksandr Romanov, a fost eliberat din funcţie, pe fondul unui scandal în care au fost implicaţi mai mulţi adjuncţi de-ai săi, care au fost arestați pentru abuz de autoritate, în dosarul omului de afaceri Albert Hudoian.
Preşedintele rus, Vladimir Putin, a mai semnat un decret privind numirea general-locotenentului Rostislav Rassohov în funcţia de președinte adjunct al Comisiei de anchetă a Parchetului General Rus./vdraguta/dsirbu

www.russian.rt.com – 2 iunie