DONY feat. Lariss lansează „MAMITA”

După o perioadă în care s-a concentrat pe cariera de producator, DONY lansează alături de Lariss „MAMITA”, o piesă cu iz de vară. Cu un sound catchy, single-ul „MAMITA” îmbină beat-uri fresh cu elemente reggaeton ce-ți rămân întipărite în minte.

„Toată lumea a intrat recent într-o stare de hibernare. «MAMITA» este piesa perfectă pentru revenirea la viață, piesa ideală pentru orice fel de activitate. Te trezești și vrei energie? «MAMITA». Nu ai o zi bună la birou? «MAMITA». Ești în bucătărie? «MAMITA». Sport? «MAMITA»”, declară Dony.

Compusă și produsă de către DONY alături de Lariss și Florin Cioran, „MAMITA” este un single cool, cu versuri în spaniolă, potrivit pentru zilele toride ce urmează, dar și pentru activitățile cotidiene, iar videoclipul completează prin imagini vibe-ul plin de energie al piesei.

„De ceva timp Papi și-a tot căutat o «MAMITA». În sfârșit am găsit-o. Haideți alături de mine și DONY în aventura verii 2020. «MAMITA» voastră unde e?”, adaugă Lariss.

Dony a lansat nenumarate hituri alături de David Deejay de-a lungul timpului, printre care „Sexy Thing” și „So Bizarre” și au susținut împreună fenomenul „popcorn”. A colaborat cu Elena pentru hitul „Hot Girls”, dar și cu Andreea Bănică pentru „Samba”, iar până acum, a prezentat piese de succes diferite ca gen muzical, de la pop, la reggaeton.

Lariss a cucerit topurile muzicale românești și internaționale cu piese precum „Dale Papi”, „Epana”, „Droppin da bomb”, „You Can Lie”, dar și „This is Romania”, care au adunat sute de milioane de vizualizari pe YouTube.