Al Bano a decis să-şi clarifice situaţia sentimentală, punând capăt războiului dintre Romina şi Loredana Lecciso

Al Bano Carrisi nu este un tipul de persoană căruia să-i placă bârfele, iar acum, fiind întrebat a mia oară despre situaţia sa sentimentală, a decis să clarifice problema. De fapt, toate speculaţiile care au fost făcute până acum pe această temă, au la baza eternul triunghi care îl vede protagonist împreună cu partenera sa, Loredana Lecciso și cu fosta soţie, Romina Carrisi.
Intervievat în exclusivitate de revista Oggi, cântărețul originar din Cellino San Marco a decis să pună punctul pe „i”: „În viața mea, a existat un înainte și există un după. Să lămurim o dată pentru totdeauna: am fost căsătorit cu Romina timp de treizeci de ani și apoi s-a sfârșit așa cum s-a sfârşit. Mai târziu mi-am refăcut viaţa, mai ales că aveam și eu dreptul la ea”.
Al Bano a precizat că nu face niciun fel de diferență între cele două familii și copii. „Îmi iubesc nespus copiii din prima şi pe cei din a doua uniune și nu vreau să existe discrepanțe între cele două situații. Când fac un spectacol împreună cu Romina, mă simt foarte bine cu ea pe scenă. În rest, în ceea ce priveşte sfera privată, în prezent și de o bună bucată de vreme, viața mea este diferită. Asta este tot”, a explicat Al Bano. www.rador.ro/cpaunel
Traducerea Cătălina Păunel
https://www.ilgiornale.it/