Președintele PNL București, Violeta Alexandru, a criticat activitatea primarului general al Capitalei, Gabriela Firea

Președintele PNL București, Violeta Alexandru, a criticat astăzi activitatea primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, că, deși este un oraș cu potențial și resurse, capitala se confruntă cu probleme serioase. Declarația a fost făcută la o conferință de presă la care a participat și deputatul independent Nicușor Dan, eveniment organizat la ieșirea din București spre Voluntari în cadrul căruia a fost prezentat bilanțul administrației Firea.

Violeta Alexandru: La patru ani de la depunerea jurământului acest material sinteză vă arată că foarte puține spre deloc lucruri concrete, palpabile, care să fi schimbat calitatea vieții bucureștenilor se pot contabiliza la Gabriela Firea. Din păcate, în București se face doar spectacol din ban public și mai puțin treabă concretă pentru ca bucureștenii să trăiască civilizat.

Realizator: În replică, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, afirmă că a repornit toate proiectele blocate din București pe care le-a finalizat sau care sunt aproape de finalizare. Într-o postare video pe pagina sa de Facebook, Gabriela Firea afirmă, printre altele, că, prin înființarea companiilor municipale s-au făcut mari economii la buget și se asigură proiecte de calitate pentru toți cetățenii.

Gabriela Firea: Compania municipală de consolidări, spre exemplu, a realizat, în doar doi ani, cât cei dinaintea noastră în peste 20 de ani, și anume: 200 de clădiri pericol public sunt puse în siguranță, iar 20 sunt deja consolidate. Compania străzi, poduri, pasaje realizează lucrarea de infrastructură de la Prelungirea Ghencea şi a reparat în timp record podurile Grant și Străulești./csimion

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 23 iunie