Premiile Eminescu- jurnalistul- Editia a VIII- a

Duminică, 5 iulie 2020- ora 18, ora Romaniei Uniunea Ziariștilor Profesioniști din Romania organizează evenimentul Premiile „Eminescu, ziaristul ” Editia a VIII- a

Din nou un EVENIMENT ONLINE, pentru o manifestare de referință a UZPR.
Premiile < Eminescu, ziaristul > se află la cea de-a opta ediție. Au fost răsplătiți, de-a lungul anilor, academicieni, profesori universitari, oameni de cultură ( peste 20 de pesonalități) care și-au dedicat ani de zile, poate o viață întreagă, pentru cercetarea operei eminesciene, în complexitatea sa. Au fost răsplătiți și eminescofili, persoane care au colectat obiecte, afișe, insigne, pliante, vederi, medalii tablouri, cărți făcând din apartamentele lor sanctuare cu chipul lui Eminescu Vor fi acordate alte cinci premii In Memoriam, iar în premieră vor fi acordate și premii Mătrăguna, celor care l-au denigrat, l-au defăimat pe cel care este și rămâne o adevărată conștiință a neamului. Un eveniment care merită să fie urmărit, chiar dată se întinde pe o durată record de 180 de minute.
Vizionare plăcută!

Accesați duminică, 5 iulie 2020, de la ora 18,00 pagina de internet a UZPR – uzp.org.ro , sau adresele de facebook si youtube.

RADOR – 4 iulie