Părinții se tem să nu o piardă, deoarece tumora este agresivă și i-ar putea provoca metastaze

În timp ce copiii se bucură de vacanță și nu știu ce jocuri să mai încerce, acum că restricțiile pandemice au fost ridicate, o fetiță de 6 ani din București înfruntă cu mult curaj primele ședințe de radioterapie.

 

Andreea Arsene are o tumoră malignă între creierul mic și creierul mare. Deși a fost operată, medicii nu i-au putut extirpa formațiunea în totalitate, motiv pentru care micuța e obligată să îndure alte proceduri și tratamente medicale. În loc să se joace și să se bucure cu prietenii, fata se teme pentru viața ei.

 

Și părinții se tem să nu o piardă, deoarece tumora este agresivă și i-ar putea provoca metastaze. Pentru a diminua cât mai mult riscul, soții Arsene au mers cu Andreea în străinătate, la o clinică din Turcia. Analizele au costat 5.000 de euro, dar procedurile medicale și tot ce le urmează înseamnă cu mult peste această sumă. E nevoie de 15.000€, din care însă s-au strâns deja peste 10.000€, ceea ce înseamnă că doar 5.000€ mai sunt necesari pentru a-i oferi fetei tratamentul de care depinde viața și viitorul ei.

 

Părinții sunt la capătul puterilor financiare, motiv pentru care ne-au rugat cu toată puterea să îi ajutăm să-și salveze fetița. Orice ajutor înseamnă o șansă în plus la viață pentru Andreea, care trebuie să depășească acest moment extrem de greu și de decisiv!

 

O donație în conturile Asociației „Salvează o inimă” poate însemna o minune în viața acestei familii. Împreună o putem salva pe Andreea!

 

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați numele de familie  (Arsene) al copilului pentru care faceți donatia!