E un strigăt din ultimele răsputeri.

Nume: Vladimir

Prenume: Cobasnian

Varsta:  3 ani

Suma necesara: 5000 EURO (doar investigatiile)

Diagnostic: Neuroblastom

Clinica unde va efectua operatia si tratamentul: Emsey Hospital Turcia

 

Când am aflat povestea lui Vladimir Cobasnian, ne-am gândit cu toții: cum e posibil ca un copilaș nevinovat să sufere atât de mult? Cum e posibil să ai cancer la ficat la o vârstă atât de fragedă?

Sunt întrebări care ne macină, la fel cum le macină și sufletul greu lovit al părinților încă din clipa în care au aflat cumplitul diagnostic.

Eugenia Cobasnian e pur și simplu înmărmurită de durere. Cu lacrimi în ochi ne-a povestit cum s-a prăbușit efectiv pământul sub ea, aerul a devenit greu de respirat și lumina zilei greu de suportat de când își vede fiul suferind.

Vreau să fiu soacră cu nurori! Vreau să îmbătrânesc văzându-i crescând! Știu că „vreau” sună a moft, dar pentru mine  Vă rog pe fiecare în parte, ajutați-ne, ajutați-mă să-mi recapăt speranța, ajutați-mă să îi dau o șansă la viață acestui copil nevinovat!

Pentru micuțul de 3 anișori urmează o serie de întreagă de analize și investigații, iar apoi cu siguranță o operație. Totul costă, iar prețul de început e de 5.000€. Abia după ce medicii vor stabili ce proceduri vor trebui urmate pentru a încerca să-l salveze pe băiat de la un destin tragic, vom ști și prețul total pe care cumplitul diagnostic îl pune pe viața lui Vladimir.

Toți cei care vor să îi dea o șansă la viață lui Vladimir pot dona în conturile deschise de Asociația „Salvează o inimă”. Și el merită să trăiască, și el merită să aibă un viitor! Fiți alături de Vladimir!