Francesca Pascale primeşte o „compensaţie” de 20 de milioane de euro, după despărţirea de Berlusconi

Francesca Pascale a primit un cadou cu şase cifre, după despărţirea de Silvio Berlusconi. În realitate, dragostea dintre fostul prim-ministru și fosta showgirl se terminase deja de câteva luni, însă lipsea lovitura de scenă finală. Care a sosit miercuri, datorită indiscrețiilor publicate de săptămânalul „Oggi”, potrivit căruia Pascale ar fi primit o „remunerație de despăgubire” de la fostul său partener şi fost premier.
La aproape opt ani de la începutul relației lor și la patru luni de la anunțul sfârșitului poveştii de dragoste, comunicat de Forza Italia, iată că sosesc şi ştirile din culise care ne informează că Berlusconi i-a făcut cadou fostei sale iubite 20 de milioane de euro, sumă la care trebuie adăugat un alt milion, pe care i-l va da, în fiecare an, pentru mici cheltuieli.
O cifră uriașă, dar modestă, comparativ cu 1,4 milioane de euro pe lună, pe care Berlusconi trebuia să îi plătească Veronicai Lario: cifră anulată apoi de Curtea de Apel din Milano, înainte de acordul final dintre fostul președinte al Clubului Milan și fosta soție, acord care a pus capăt celor zece ani de procese. Cu Francesca nu a ajuns în instanță, însă Cavalerul a trebuit oricum să-şi deschidă larg portofelul./cpaunel/vdraguta

www.messaggero.it – 23 iulie