Nume: Solovei

Prenume: Nicolae

Varsta:  11 ani

Suma necesara: 56000

Diagnostic: Neuroblastom

Clinica unde va efectua operatia si tratamentul: Emsey Hospital Turcia

 

Pandemia de coronavirus ne face deseori să uităm că există și alte probleme de sănătate mult mai grave, că sunt pacienți pe care COVID-19 nu i-ar răpune, dar pe care o maladie nemiloasă precum cancerul cu siguranță i-ar lua dintre noi.
Este și cazul lui Nicolae Solovei, un băiat de 11 ani, „cu o inimă în care încape tot pământul”, după cum ni l-a descris mama lui. Îngenuncheată de durere, femeia ne-a povestit cum a aflat că fiul ei are cancer la ficat.
Plângeam cu copilul în brațe și nu știam încotro să apuc și la ce ușă să bat. Cu o fetiță de 1 an acasă, cu un copil pe care îl vedeam cum mi se usucă în brațe și cu finanțele la minimum…
Unul dintre apropiați i-a recomandat să meargă la Spitalul Emsey din Turcia, unde s-au tratat cazuri similare. Doar că tratamentul costă 56.000€, iar soții Solovei au cheltuit tot ce aveau pentru a plăti biletele de avion și analizele necesare. S-au gândit să-și vândă locuința, dar fiind nefinisată și situată într-un sătuc, nu e nimeni interesat să o cumpere.
Nu ne putem aduna acum cuvintele pentru a ne spune toată durerea pe care o avem în suflet. Ne gândim doar la Nicolae, care e un băiat nespus de inteligent și de sufletist. Se gândește la surioara lui și la animăluțele pe care le-a adoptat și pe care le iubește mult, așteptând să se întoarcă acasă, să le mângâie din nou și să se joace cu puii de iepuraș pe care i-a primit cadou de la vecini…, ne-a povestit tatăl lui Nicolae, care face apel la oamenii cu inimă mare să doneze pentru fiul lui.
Nicolae poate fi salvat prin orice donație făcută în conturile Asociației „Salvează o inimă”. O viață salvată e dincolo de orice preț și de orice bucurie! Putem fi eroii lui Nicu, împreună!
Donații se pot face:
Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982
Cont (IBAN) bancar:
Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX
Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001
CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001
COD SWIFT: BTRLRO22
COD BIC: BTRL
Banca Transilvania Botosani
Vă rugăm să specificați numele de familie  (Solovei) al copilului pentru care faceți donatia!
Notă:
Lucrăm zi de zi la dezvoltarea platformei de donații online https://salveazaoinima.ro
Începând de astăzi pentru a dona pentru cazurile noastre este mult mai simplu și mai util.
1. Am creeat sistemul de autentificare prin care veți putea urmări fiecare donație realizată de dumneavoastră. Creearea contului se poate realiza foarte simplu prin autentificare cu facebook sau vă puteți creea cont direct în site folosind adresa de e-mail prin care vă puteți autentifica prin user și parolă.
2. Sistemul de donații online a fost simplificat prin adăugarea cardului dumneavoastră și veți putea dona prin card sau pay pal dintr-un singur click.
Perceperea sumei la adăugarea cardului face parte din politica celor de la Netopia. Este o procedura normală pentru procesatorii de plăți. Aceasta sumă de 0.1 ron se returnează la utilizator după adăugarea cardului.
3. Am creeat sistemul de plată online recurent fiind și singura modalitate de acest fel din România.
Tot acest proces de autentificare și plată (donație online) este conform politicii GDPR și este aliniat la cele mai înalte sisteme de siguranță cibernetică din lume.
Vă mulțumim!