Locurile de muncă vacante

Potrivit datelor rezultate din declaraţiile agenţilor economici privind locurile de muncă vacante, în 29 iunie 2020, în evidenţele A.J.O.F.M. Ilfov sunt    înregistrate  373  locuri de muncă vacante.

Din cele 373 locuri de muncă, 9 sunt pentru persoanele cu studii superioare, 206 pentru studii medii, 62 pentru muncitori calificaţi  şi 96 pentru muncitori necalificaţi.

 Profesiile, meseriile sau ocupaţiile în care agenţii economici din judeţul Ilfov oferă locuri de muncă sunt: contabil-sef, manager, specialist in recrutare, tehnician in morarit in panificatie, responsabil cazare, pizzar, bucatar, gestionar depozit, ospatar, vanzator, lucrator comercial, zugrav, vopsitor auto, sudor, paznic, etc.

Condiţiile de angajare, valabilitatea ofertei şi informaţiile suplimentare despre fiecare loc de muncă în parte se pot obţine la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă – Ilfov din Bucureşti, str. Ruginoasa, nr. 4, sector 4, la telefon (021)332.37.08/105, pe site-ul A.J.O.F.M. – Ilfov sau la punctele de lucru ale A.J.O.F.M. Ilfov.

Biroul de presa  A.J.O.F.M. ILFOV