Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicarii a Universității din București a ocupat toate locurile scoase la concursul de admitere licență la învățământul cu frecvență, sesiunea iulie 2020.
La concursul de admitere s-au înscris 1100 de candidați, iar concurența a fost de 10 pe loc la buget. În urma acestei sesiuni la concursul de admitere licență pentru locurile la buget si taxă au fost ocupate toate locurile la toate specializările astfel:
La specializarea Jurnalism au fost ocupate 130 de locuri (51 la buget si 79 la taxă). 
La specializarea Comunicare si relații publice (CRP) s-au ocupat 120 de locuri (45 la buget și 75 de locuri la taxă). 
La specializarea Publicitate s-au ocupat 74 de locuri (23 la buget și 51 la taxă).
Decanul FJSC, conf. univ. dr. Antonio Momoc: ’A fost prima oară în istoria FJSC când am luat în considerare la concursul de admitere nota de la bacalaureat. Am păstrat totuși un examen sub forma unui eseu motivațional în care am testat calitățile candidaților. Este un succes al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, rezultatul unui efort administrativ și de secretariat! Pentru candidați a fost simplu, ei s-au înscris pe o aplicație online unde au urcat documentele scanate, dar munca din spate a fost uriașă. Mai ales pentru confirmările locurilor.’ 
El a mai adăugat că, cel mai probabil din octombrie se vor relua cursurile într-un sistem hibrid: cursuri teoretice cu predare online și activități practice în grupe mici in laborator (radio, televiziune, |PR& publicitate).

Învățământul la Distanță (ID) a fost la rândul său atractiv anul acesta:  la ID s-au ocupat 37 locuri la specializarea CRP – ID, 20 locuri la Jurnalism – ID, 19 locuri la specializarea Publicitate – ID. FJSC va organiza sesiune de admitere la nivel licență în luna septembrie când vom scoate la concurs: 38 de locuri la CRP-ID, 30 de locuri la Jurnalism ID, 31 de locuri la Publicitate ID.

Adelina Boboc, RADOR