Schimbare de comanda la Regimentul 307

Locotenent-colonelul Marius Gheorghescu este noul comandant al Regimentului 307 Infanterie Marină.

Locotenent–colonelul Dumitru Todosiuc a predat conducerea Regimentului 307 Infanterie Marină ”Heracleea” locțiitorului său, locotenent–colonel Marius Gheorghescu, în cadrul unei ceremonii care a fost organizată pe 30 iulie, la sediul unității militare din Babadag.

foto: navy.ro
Drapelul de luptă al unității a fost predat noului comandant al regimentului, în prezența Șefului Statului Major al Forțelor Navale, contraamiral Mihai Panait, care a apreciat, în alocuțiunea sa, realizările infanteriștilor marini din perioada în care s-au aflat sub conducerea locotenent-colonelului Todosiuc și a transmis mult succes locotenent-colonelului Gheorghescu, în îndeplinirea misiunilor viitoare.
foto: navy.ro
La ceremonie, au participat foști comandanți ai regimentului, comandantul Flotilei Fluviale ”Mihail Kogălniceanu”, contraamiral de flotilă Cornel ROGOZAN, precum și comandanții unităților subordonate. Asistența a fost restrânsă, în conformitate cu măsurile de prevenire a răspândirii și infectării cu noul coronavirus SARS CoV-2.
Adelina Boboc, RADOR