FOARTE FOARTE URGENT: Singura mea șansă în acest moment este un tratament de imunoterapie 😭😭

Bună ziua,

 

Dragă prietene,

 

Dintre multele cazuri umanitare pe care le-am abordat de-a lungul timpului, cel al Claudiei Rusa ne-a făcut să ne ridicăm întrebări profunde cu privire la viață, la efemeritatea ei și la cât de bogați suntem chiar și atunci când nu avem nimic decât… sănătate.

 

Vă scriu aceste rânduri vouă, oamenilor dragi, în speranța că mă veți ajuta să-mi îndeplinesc visul de a fi sănătoasă și a trăi alături de copilul meu.

 

Cum să visezi la a fi sănătos? Nu e asta normalitatea? Cum să visezi ca mamă să trăiești alături de copilul tău? Nu e firesc să fie așa? Ba este, sau cel puțin ar trebui să fie, pentru toți părinții, pentru toți oamenii! Dar viața fiecăruia dintre noi e diferită. Chiar dacă în exterior totul pare banal, în suflet se ascund lupte neștiute.

 

În septembrie, anul trecut am fost diagnosticată cu o formă rară de cancer pulmonar. Ședințele de chimioterapie nu au avut efect. Singura mea șansă în acest moment este un tratament de imunoterapie, dar are un cost foarte mare pentru posibilitățile mele: 25.000 de euro, ne-a scris Claudia, citindu-i-se printre rânduri durerea și teama care s-au instalat cu forța în inima ei.

 

Femeia de 40 de ani lucrează ca electrician de înaltă tensiune la metrou, la fel ca soțul și fiul ei. Nu au de unde să strângă o astfel de sumă, mai ales că timpul trece foarte repede când suferi de o boală cumplită. Claudia a făcut tot ce a putut, acum e rândul nostru să-i întindem o mână de ajutor. Nu își dorește nimic altceva decât să trăiască și să se bucure alături de băiatul ei. Împreună îi mai putem oferi o șansă la viață, donând într-unul din conturile deschise de Asociația „Salvează o inimă”. Niciodată nu e prea puțin când ajuți

 

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați numele de familie  (Rusa) al copilului pentru care faceți donatia!