Iartă-mă, copile, că te arăt lumii întregi în starea în care nu ai fi vrut să te vadă cineva. Ce inimă ar trebui să aibă o mamă pentru a fi în stare să își pozeze copilul în timp ce suferă!? Una ca a mea… plină de durere, disperare și totodată speranță. Îl strâng la piept și mă rog Domnului să-mi dea mie durerea lui…

Sunt cuvintele mamei lui Nicolae Solovei, un băiat de  11 ani diagnosticat cu cancer la ficat. În urmă cu două săptămâni, Nicu a început prima cură de chimioterapie. La doar câteva zile, au început dureri insuportabile, vomă și alte neplăceri de care un copil de vârsta lui ar trebui să fie străin.

E multă suferință, dar există speranță. Împreună, am reușit să strângem aproape 11.000€ din cei 56.000 necesari pentru intervențiile care îi pot salva viața lui Nicolae.

E un băiat nespus de inteligent și de sufletist. Se gândește la surioara lui și la animăluțele pe care le-a adoptat și pe care le iubește mult, așteptând să se întoarcă acasă, să le mângâie din nou și să se joace cu puii de iepuraș pe care i-a primit cadou de la vecini…, ne-a povestit tatăl băiatului, care face apel la oamenii cu inimă mare să doneze pentru fiul lui.

Nicolae poate fi salvat prin orice donație făcută în conturile Asociației „Salvează o inimă”. O viață salvată e dincolo de orice preț și de orice bucurie! Putem fi eroii lui Nicu, împreună!

 

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați numele de familie  (Solovei) al copilului pentru care faceți donatia!

 

*Notă: Se poate dona și fără a creea cont.