Actualul primar al capitalei, Gabriela Firea, şi-a depus oficial candidatura

Actualul primar al capitalei, Gabriela Firea, şi-a depus în această după-amiază candidatura pentru un nou mandat din partea PSD. Edilul a arătat că pune accent pe gestionarea crizei sanitare:

Gabriela Firea: Am văzut că în ultima perioadă se practică gândul la cifre, la PUZ-uri, la autostrăzi suspendate, nimeni nu vorbește despre oameni. Cred că oamenii sunt cei mai importanți. Suntem într-un război sanitar care, cu siguranță, din nefericire pentru noi toți, va aduce o criză economică. Am avut grijă de cadrele medicale să aibă materiale de protecție, inclusiv capacitate foarte mare de testare, de aceea Bucureştiul nu a devenit focar, chiar dacă este un număr mare de persoane infectate în spitalele din București acestea nu sunt toate din capitală, sunt din județele țării.

Realizator: Tot azi şi-a depus candidatura la Primăria Bucureștiului fostul președinte Traian Băsescu, din partea PMP, iar peste o oră va face același lucru Nicușor Dan, candidat independent susținut de PNL și Alianța USR-PLUS, transmite redactorul nostru Carmen Gavrilă./apuscasu/schelaru

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 16 august