FOARTE URGENT: 9,68 lei pentru un copil înseamnă șansa la VIAȚĂ 😭😭

Cea mai bună investiție este în oameni, mi-am spus de multe ori, văzând cât bine faci și cât primești înapoi când întinzi o mână de ajutor unui om aflat în mare nevoie. Niciodată, nimic nu a fost oferit în zadar.
Așa e și în cazul copiilor ale căror povești vi le prezentăm și pe care i-am ajutat de-a lungul timpului. Fiecare donație a schimbat în bine viața lor, iar multora le-a dat o nouă șansă la un viitor frumos.
Zilele trecute, am primit o veste bună despre Andreea Teușan, o fetiță de 3 anișori diagnosticată cu encefalită autoimună, o boală care îi chinuie existența în fiecare zi.
Andreea face progrese și ne uimește cu dorința ei de a deveni un copil normal. Se mișcă tot mai mult și a început să zică „Mama!”. Mai avem nevoie de ajutorul vostru, așa cum ne-ați ajutat și până acum. Vă mulțumim și vă îmbrățișăm cu drag, ne-a scris mama Andreei.
Copila a fost operată, a scăpat de sonda nazogastrică prin care era hrănită și de o parte din medicamentele pe care trebuia să le înghită zilnic. Tratamentul administrat la Spitalul Koç University din Istanbul a dat roade, însă nu s-a încheiat. Pentru o bună recuperare, mai avem de strâns 16.000€ din cei 32.000€ necesari.
Cea mai simplă modalitate de a o ajuta pe fetiță este trimiterea unui SMS cu textul „Andreea” la numărul 8832, din orice rețea de telefonie mobilă. Costă doar 2€, un preț infim pentru o șansă în plus la sănătate pentru un copil. De asemenea, pot fi făcute donații în conturile Asociației „Salvează o inimă”, fie prin card bancar, fie prin PayPal sau contract de sponsorizare.
Iar dacă doriți să o ajutați pe termen lung, o puteți face printr-o plată recurentă. Pe durata campaniei, puteți dona constant o sumă aleasă de dumneavoastră.
TRIMITE SMS DE 2 EURO LA 8832 MESAJ ANDREEA
Donații se pot face:
Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982
Cont (IBAN) bancar:
Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX
Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001
CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001
COD SWIFT: BTRLRO22
COD BIC: BTRL
Banca Transilvania Botosani
Vă rugăm să specificați numele de familie -Teusan